Specjalizujemy się w produkcji kontraktowej płynnych suplementów diety o różnym składzie i zastosowaniu. Skład każdego produktu oraz jego technologia produkcji zależy od oczekiwań konkretnego Partnera biznesowego. Skład produktów opiera się na naturalnych sokach owocowych bez konserwantów. Do kluczowych, najczęściej wykorzystywanych baz do soków należą:
Produkujemy również soki, których bazę stanowią:
acai | karczoch |
acerola | malina |
aronia | mango |
burak | młody jęczmień |
czarny bez | morwa |
dzika róża | noni |
goji | rokitnik |
głóg | skrzyp polny |
graviola |
Inne produkty w ofercie
Preparaty dla sportowców
Realizujemy projekty produkcyjne na preparaty dla klubów sportowych i klubów fitness. Produkujemy preparaty witaminowe, wzmacniające i białkowe, w ramach ścisłej współpracy z klientem, w oparciu o jego szczegółowe oczekiwania i wskazówki.
Oleje
Produkujemy różnego rodzaju oleje, np. z nasion roślin zielarskich itp. W naszej ofercie znajdują się m.in. oleje: arachidowy, arganowy, z awokado, konopny, krokoszowy, kukurydziany, lniany, z oliwek, z orzechów laskowych, z orzechów włoskich, z ostropestu, z pestek dyni, z pestek winogron, olej ryżowy, olej rzepakowy, słonecznikowy czy sezamowy.
Pasteryzacja
Posiadamy możliwość pasteryzacji w pasteryzatorze komorowym.
Pasteryzacja to naturalny sposób utrwalania produktów spożywczych takich jak soki czy przetwory, poprzez ich lekkie podgrzanie. W przebiegu procesu zostają zniszczone drobnoustroje, które odpowiadają za proces psucia się żywności.
W efekcie przydatność produktów spożywczych zostaje wydłużona – w naturalny sposób.